معایب رنگ ترافیکی و خط کشی + راه حل موجود

با توجه به شرایط خط کشی و شرایط جوی و نوع رنگ و زمان اجرا ، هنگام اجرای خط کشی، معایب رنگ ترافیکی اجرا شده محرز می شود و چاره ای نداریم که قبول کنیم این مسائل ممکن است پیش بیاید.

یک فروشنده و مجری رنگ ترافیکی باید با حوصله و به موقع به این مشکلاتی که هنگام اجرا پیش می آید واکنش نشان دهد و در اسرع وقت این معایب را رفع نماید. در این مقاله قصد داریم آشنایی کافی با معایب رنگ ترافیکی و خط کشی داشته و راه حل های موجود را ارائه دهیم.

معایب رنگ ترافیکی

قیمت خط کشی ترافیکی

قیمت خط کشی ترافیکی را نوع رنگ ترافیکی و ضخامت رنگ و عرض خط کشی تغییر می دهد. برای اینکه از قیمت خط کشی ترافیکی سر در بیارید باید ازکیفیت رنگ و نوع رنگ آشنایی کافی داشته باشید. برای مثال قیمت خط کشی رنگ ترافیکی گرم اسپری چقدر است؟ ضخامت اسپری گرم معمولا 1500 میکرون به عرض 15 سانتی متر 500 گرم رنگ و 50 گرم پرایمر و 80 گرم گلاسبید روپاش نیاز است دستمزد تجهیزات خط کشی گرم و اپراتور خط کشی و کارگر و جابه جایی دستگاه نیز به آن اضاف می شود که امروز هر متر طول 30 هزار تومان می شود. این نکته را یادآور کنیم این قیمت برای کیلومترهای متفاوت و شهرستانها فرق می کند.چرا که قیمت دستگاه تقریبا 5 میلیارد است. پس اجرای خط کشی اسپری رنگ گرم با این اوصاف قیمت بالایی دارد.

معایب رنگ ترافیکی

خط کشی اکستروژن

اجرای رنگ خط کشی اکستروژن توسط شرکت ایمن رنگ انجام می گیرد و رنگ گرم با توجه پودری بودن ان قابل ذوب شدن و اجرای آن به صورت لقمه ای است که نیاز هست پرایمر رنگ گرم اجرا شود. بعد از آن رنگ را به صورت لقمه ای و با ضخامت 500 تا 600 میکرون اجرا کنیم. که به خط کشی اکستروژن / نوار لرزاننده می گویند.

معایب رنگ ترافیکی

معایب رنگ ترافیکی و خط کشی و راه حل آن

1-وجود حباب های ریز و درشت در سطح فیلم رنگ راه حل استفاده از تینر مناسب ، کنترل میزان تینر مصرفی

2-وجود لکه های قهوای و تغییر فام پوشش اجرا شده به صورت مقطعی و لکه لکه در زمان اجرا و دیر خشک شدن فیلم رنگ

3-نشت روغن از دستگاه رنگ پاش ، کمترل نشت روغن از سیستم رنگ پاش و رفع آن

4-تغییر وضع ظاهری خط کشی و عدم کنترل خط در اثر عبور اتومبیل ها از روی خط ، راه حل برای کنترل و نگهداری خط تا خشک شدن کامل فیلم رنگ

5-پهن بودن بیش از حد خط کشی ، راه حل آن تنظیم زاویه خروجی نازل و تنظیم فاصله نازل از سطح

6-کم یا زیاد بودن ضخامت رنگ ، افزایش یا کاهش فشار پمپ تنظیم سرعت ولت دستگاه رنگ پاش

معایب رنگ ترافیکی

 گیر کردن پمپ پیستوله رنگ پاش و نداشتن حلال مخصوص ترافیکی

توجه کنید این راه حل موقتی است روغن 10 را قطعا به رنگ خود بیافزائید و کار خود را موقتا حل کنید این راهکار برای همیشه توصیه نمی شود.

اگر مشکلاتی در زمان اجرا راجع به معایب رنگ ترافیکی داشتید با ما در میان بگذارید تا مشکل آن را با کمک شما حل کنیم.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما